TERVETULOA ILOISEEN TENNISKOULUUN
TENNISPROSERVICE

Tenniksen opetusta  ammattitaidolla!

Tennisryhmissä sinulla on mahdollisuus harrastaa tennistä virkistävässä ympäristössä ammattivalmentajan johdolla, oman tason ja toiveiden mukaan.

Ryhmissä pelaajat jaetaan tasoryhmiin, joissa harjoitellaan 1-3 kertaa viikossa 1-1,5 tuntia kerrallaan. Sopivan tasoisia ryhmiä löytyy niin aloittelijoille, harrastajille kuin kilpailevillekin pelaajille.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissä kausiohjelma sisältää tekniikka- sekä taktiikkaharjoittelua ja painottuu pelaajien toiveiden mukaiseen ohjelmaan. Valmennusryhmät toimivat niin arkisin ja viikonloppuisin  2-4 neljän hengen ryhmissä

Harjoituspaikkoina toimivat Tapiolan Tennispuisto, Esport Center, Talin tenniskeskus sekä muut Etelä-Suomen tennishallit. 

Meillä käy monet hallisarjojen pelaajat hiomassa lyöntejä, sekä opettelemassa taktiikkaa millä pelata kilpakentillä.


Yksityistunnit

Räätälöimme yksityistunteja aloitteleville ja kokeneemmillekin pelaajille. 


Lyöntiklinikka

Sisältää 2 yksityistuntia, joissa käydään perus- ja lentolyönnit sekä syöttö. Saat näistä videokoosteen sähköpostiisi kehityskommentteineen.


 Mailat kuntoon 

Tennismaila on pelaajan tärkein varuste. Oikeanlaisella, hyvässä kunnossa olevalla mailalla lyöntisi onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla!

Tennisproservice huoltaa mailasi. Täydelliseen mailanhuoltopalveluun kuuluu jännitykset, gripit sekä mailan tasapainotukset. Tarvittaessa voimme auttaa myös oikean tennismailan valinnassa!